Pécel - Helyszíni fénymásoló és nyomtató szerviz

Amennyiben a nyomtató a helyszínen nem javítható, úgy is csak egyszeri 7.500Ft-os kiszállási díjat kell fizetnie, a műhelyünkbe történő beszállítási és visszaszállítási díjat cégünk magára vállalja

 

 

Kijáró  fénymásoló, vagy nyomtató szervizest keres Pécelen? 

Pécelen helyszíni kiszállással, márkafüggetlen szervizként vállaljuk Canon, Epson, HP, OKI, Xerox, Kyocera, Konica-Minolta és Samsung nyomtatója hibameghatározást, javítását!


Cégünk  Canon, Epson, HP, OKI, Xerox, Kyocera, Konica-Minolta és Samsung  lézer és multifunkciós lézernyomtatók szervizelését és javítását is vállalja Pécelen.

 

Milyen márkájú fénymásolók javítását tudjuk vállalni Pécelen?

 

Pécel - Helyszíni javítás menete és díjazása

A helyszínre történő kiszállásunkat követően kollégánk bevizsgálja a készüléket, és ennek alapján tájékoztatja a Megrendelőt a javítás várható költségéről, időtartamáról, valamint az esetlegesen szükséges alkatrészcserék költségeiről is.

a.) Amennyiben a Megrendelő nem kéri a javítást, vagy az eszköz javítása gazdaságtalan, úgy a helyszíni kiszállás és bevizsgálás díja számlázásra kerül, mely azonnal, készpénzben fizetendő

b.) Ajánlatunk elfogadása esetén kollégánk az üzemeltetési helyen (amennyiben ez ott lehetséges) elvégzi a hibaelhárítást. Abban az esetben ha ez nem lehetséges (pld. alkatrész beszerzés szükséges) akkor az ismételt kiszállás költségét cégünk magára vállalja, vagyis ez a Megrendelő részéről külön költséget nem jelent.

Hívjon minket bizalommal, és munkatársunk nagyságrendileg meghatározza a javítási költséget! +36 20 9 413 740

 

 

Szervizbe kell szállítanunk?

Amennyiben a nyomtató a helyszínen nem javítható, úgy is csak egyszeri 7.500Ft-os kiszállási díjat kell fizetnie, a műhelyünkbe történő beszállítási és visszaszállítási díjat cégünk magára vállalja

 

 

Időpontegyeztetés, bővebb információ

Időpontegyeztetés, illetve nagyságrendi szervizköltség meghatározásához munkatársunk az alábbi kérdéseket fogja feltenni Önnek:

 

Várjuk megkeresését!

+36-20/941-3740

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült