Xerox fenymasolo szerviz

Xerox fénymásológépek helyszíni javítása, szervize


A Copy-Ász Kft. kollektívája 1989 óta folyamatosan foglalkozik Xerox fénymásológépek, másoló berendezések átalánydíjas karbantartásával, eseti szervizelésével.
Kollégáink folyamatos képzése, valamint több, mint 28 éves szerviztapasztalata biztosítja, hogy szinte bármilyen hibát képesek a helyszínen elhárítani


Milyen Xerox fénymásológépek javításával foglalkozunk?


Alkatrészellátás, kellékanyag biztosítása

Xerox fénymásolókhoz folyamatos festék, toner, kellék- valamint alkatrész ellátást tudunk biztosítani.

 


Milyen áron tudjuk vállalni a helyszíni javítást?

A helyszínre történő kiszállásunkat követően kollégánk bevizsgálja a készüléket, és ennek alapján tájékoztatja a Megrendelőt a javítás várható költségéről, időtartamáról, valamint az esetlegesen szükséges alkatrészcserék költségeiről is.

a.) Amennyiben a Megrendelő nem kéri a javítást, vagy az eszköz javítása gazdaságtalan, úgy a helyszíni kiszállás és bevizsgálás díja számlázásra kerül, mely azonnal, készpénzben fizetendő

b.) Ajánlatunk elfogadása esetén kollégánk az üzemeltetési helyen (amennyiben ez ott lehetséges) elvégzi a hibaelhárítást. Abban az esetben ha ez nem lehetséges (pld. alkatrész beszerzés szükséges) akkor az ismételt kiszállás költségét cégünk magára vállalja, vagyis ez a Megrendelő részéről külön költséget nem jelent.

Hívjon minket bizalommal, és munkatársunk nagyságrendileg meghatározza a javítási költséget! +36 20 9 413 740

 

Szervizben történő javítás

Komplett felújítás és egyéb komplex problémák kezelése néhány esetben csak az eszköz műhelybe szállítása után lehetséges. A szervizbe szállítás díja a berendezés méretétől függ.

Ha a másoló csak szervizben javítható, kollégánk tájékoztatja, hogy milyen maximum mennyi idő alatt, milyen áron tudjuk elvégezni a javítást, beleértve a szervizbe történő szállítás költségét, a munka díját és az esetlegesen szükséges anyagköltséget is. A vállalási díjat és határidőt munkalapon rögzíti a helyszínen.Garancia

Minden esetben garanciát vállalunk az általunk elvégzett javításokra, valamint a beépített alkatrészekre is! 

 

Időpontegyeztetés, bővebb információ

Időpontegyeztetés, illetve nagyságrendi szervizköltség meghatározásához munkatársunk az alábbi kérdéseket fogja feltenni Önnek:

 

Várjuk megkeresését!

+36-20/941-3740

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült