Helyszíni fénymásoló és nyomtató szerviz

Az alábbi zónákba kedvezményes áron vállaljuk a kiszállást:
Budapest összes kerületében (kivéve az I. az V. és a VI. kerület egyes részei, melyeknél a gk. behajtás engedélyhez kötött) illetve Pest megye 25-30km-es körzethatáráig.
Ha az eszköz csak szervizünkben javítható, a szervizbe történő beszállításért és visszaszállításért Ön semmit sem fizet

Amennyiben az eszköz a helyszínen nem javítható, úgy is csak egyszeri kiszállási díjat kell fizetnie, a műhelyünkbe történő beszállítási és visszaszállítási díjat cégünk magára vállalja!

Hívjon minket bizalommal, és munkatársunk nagyságrendileg meghatározza a kiszállási és javítási költséget! +36 20 9 413 740

 

Kijáró  fénymásoló, vagy nyomtató szervizest keres? 

Budapest I.,II.,III.,IV.,V.,VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX, XX., XXI.,XXII., XXIII. kerületeiben (kivéve az I. az V. és a VI. kerület egyes részei, melyeknél a gk. behajtás engedélyhez kötött), valamint Pest megye  25-30km-es körzethatáráig helyszíni kiszállással, márkafüggetlen szervizként vállaljuk Canon, Epson, HP, OKI, Xerox, Kyocera, Konica-Minolta és Samsung nyomtatója hibameghatározást, javítását!


Cégünk   Canon, Epson, HP, OKI, Xerox, Kyocera, Konica-Minolta és Samsung  lézer és multifunkciós lézernyomtatók szervizelését és javítását is vállalja.

Milyen márkájú fénymásolók javítását tudjuk vállalni?

 

Helyszíni javítás menete és díjazása

A helyszínre történő kiszállásunkat követően kollégánk bevizsgálja a készüléket, és ennek alapján tájékoztatja a Megrendelőt a javítás várható költségéről, időtartamáról, valamint az esetlegesen szükséges alkatrészcserék költségeiről is.

a.) Amennyiben a Megrendelő nem kéri a javítást, vagy az eszköz javítása gazdaságtalan, úgy a helyszíni kiszállás és bevizsgálás díja számlázásra kerül, mely azonnal, készpénzben fizetendő

b.) Ajánlatunk elfogadása esetén kollégánk az üzemeltetési helyen (amennyiben ez ott lehetséges) elvégzi a hibaelhárítást. Abban az esetben ha ez nem lehetséges (pld. alkatrész beszerzés szükséges) akkor az ismételt kiszállás költségét cégünk magára vállalja, vagyis ez a Megrendelő részéről külön költséget nem jelent.

Hívjon minket bizalommal, és munkatársunk nagyságrendileg meghatározza a javítási költséget! +36 20 9 413 740

 

 

Szervizbe kell szállítanunk?

Amennyiben a nyomtató a helyszínen nem javítható, úgy is csak egyszeri kiszállási díjat kell fizetnie, a műhelyünkbe történő beszállítási és visszaszállítási díjat cégünk magára vállalja

 

Időpontegyeztetés, bővebb információ

Időpontegyeztetés, illetve nagyságrendi szervizköltség meghatározásához munkatársunk az alábbi kérdéseket fogja feltenni Önnek:

 

Várjuk megkeresését!

+36-20/941-3740

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült